راهنمای جامع بلاگر شدن و مدل درآمدی آن

راهنمای جامع بلاگر شدن و مدل درآمدی آن

حتماً شما هم افرادی را دنبال میکنید که روزانه از کار و زندگی خودشان در شبکههای اجتماعی حرف میزنند. چنین افرادی در شبکههای اجتماعی به نام بلاگر شناخته میشوند و جالب است بدانید، بلاگرها درآمدهای بسیار خوبی هم دارند. همین درآمد بالا و شغل نسبتا لذت بخش بلاگرها باعث شده افراد زیادی به دنبال این روش کسب درآمد بروند به دنبال آموزش بلاگری هستند.
شما هم میتوانید یک بلاگر شوید. در این مقاله میخواهیم مفهوم بلاگری، تجهیزات لازم و مراحلی که برای بلاگر شدن باید طی کنید را توضیح دهیم.
این مقاله میتواند شروعی برای وارد شدن به دنیای بلاگرها باشد.
به نظر شما اصلا چرا باید بلاگری کنیم
هدف بلاگری چی است
ما بلاگری میکنیم تا مخاطب از محتوای ما خوشش بیاد و تعامل ایجاد کنه باهامون درگیر بشه بخنده و در نهایت پول سازی کنه برامون.
حالا چطوری ولاگری کنیم/
گام اول:
باید یک ضمینه موضوعی رو برای خودتون مشخص کنید.که تو چه ضمینه مهارت یا تخصص یا علاقه دارید.
مثلا در موضوعات:
بلاگری شخصی(لایف استایل)
بلاگر تکنولوژی
بلاگر سبک زندگی(لایف کوچ)
گام دوم:
باید افرادی که داخل اون حوزه وجود دارن رو دنبال کنی و بررسیشون کنی که چطوری محتوا تولید میکنند.
برای این تحلیل و بررسی افراد این حوزه یک جدول درست کن و موارد زیر رو برای هر بلاگر تکمیل کن.
اسم فرد
زمینه فعالیت
سبک محتوا
نوع تعامل
تعداد پست
گام سوم:
هدف گذاری کنید:
به این فکر کنید که از بلاگری چی میخواهید
تصور بزرگی از هدف خود ترسیم کنید و متصور شوید.
هدفهای شما باید اسمارت باشد smart یعنی:
مشخص باشد
قابل اندازه گیری باشد
قابل دستیابی باشد
مرتبط با زندگی تان باشد
محدوده زمانی داشته باشد
گام چهارم:
تجهیزات لازم برای بلاگری:
موبایل
میکروفون
رینگ لایت
منوپاد
برای اینکه بتوانید محتوای جذاب و با کیفیت و کم دردسر در طول روز تولید کنید باید ابزارهای لازم رو داشه باشید.یک بلاگر تو هر موقعیت باید ابزار دمه دستش باشد و محتوای خودش رو تولید کند. فرقی نمیکند در چه حالی باشد باید ابزار کافی داشته باشد.
گام پنحم:
قبل از فیلم برداری به سناریو فکر کنید.
یکی از مهمترین بخش های کار یک بلاگر این هست که برای هر محتوای که میخواد تولید کند قبلش فکر کند و یک سناریو طراحی و تدوین کند.
که به خودش بگه قراره تو این داستان یا محتوا چه اتفاقی رخ بدهد.
به چه اهدافی قراره برسه.
دلیل تولید و انتشار از این محتوا چی است.
پس لطفا به سناریو فکر کنید.
خلاصه ای از ویدئو رو بنویسید و روش فکر کنید تا داستانی جذاب رو روایت کرده باشید.
پیام تون رو درقالب داستات مطرح کنید. چون 90% مخاطب ها از داستان خوششون میاد و گاردی بایت محتوای دیده شده نمیگیرند پس همیشه داستان سرای رو انجام بدید.
کاری که در تولید محتوا انجام میدین سعی کنید همیشه با زبان مخاطب باهاش سخن بگید.بزارید احساس همزاد پنداری کند. و یک وجه تشابه در شما پیدا کنه اونوقت که باورت میکنه و دنبالت میکنه.و هر چی بخوای انجام میده.
سعی کنید کلا از محتوای متنی استفاده نکنید از تصایر و ویدئو هم استفاده کنید و احساساتتون رو منتقل کنید. با حس باشید و پر انرژی.
نکته مهمی که وجود داره میشه بدون چهره هم بلاگری کرد چون المان های مختلفی وجود دارد تا بلاگر میتواند ازشون بهره بگیره برای انتقال احساس و پیامش.
مثلا:
دست و پا
لحن سخن
زبان بدن
المان های گرافیکی
صدا سازی
شخصیت سازی
همیشه سعی کنید در محیط های مختلف تولید محتوا انجام بدید و از یک لوکیشن خاص هیچ وقت تکراری انجام ندید چون تصویر بصری و جذابیت لوکیشن های مختلف در تصویر سازی ذهن مخاطبتت بسیار پر اهمیت است.
گام ششم:
ابزارهای تدوین و ادیت محتوا:
یک بلاگر باید بتواند محتوای خودش رو ادیت و تدوین کند چرا .چون در زمان های فورس که باید محتوا برسه برای انتشار اگه بلاگر خودش تسلط کافی و اشنای نسبی به تدوین و ایت عکس و ویدئو نداشته باشد کارش همیشه لنگ شخص دیگر است.و این خیلی به کار بلاگر ضربه میزند. توصیه بنده این است که اول کار که هنوز برند نشدید و بزرگ نشدید خودتون دست بکار شوید و ابزارهای تدوین رو آموزش ببینید.
تولید محتوا با موبایل:
اینشات(تدوین ویدئو)
پیکس ارت(ادیت عکس)
کانوا(ادیت عکس)
کپ کات(تدوین ویدئ و عکس)
ابزارهای تولید محتوای کامپیوتر:
فتوشاپ(ادیت عکس)
پریمیر(تدوین ویدئو)
کمتازیا(تدوین ویدئو)
البته نرم افزارهای اپلیکیشن های خیلی زیادی وجود دارد که بلاگر ها میتوانند ازشون استفاده کنند در موارد بالا به اختصار بعضی ها که مطرح هستن رو معرفی کردیم.
گام هفتم:
گرم کردن مخاطب ها:
سعی کنید با مخاطب هاتون تعامل بالای برقرار کنید و در جریان تمام عوامل قرار دهید چون مخاطب دوست داره از فرایند و انچه در پس کار یا زندگی شما اتفاق میافتد اگاه شود. پس همیشه رو باید و انها را مشتاق نگاه کردن به محتوای خود کنید.و بگیود قرار است چه اتفاقی رخ بدهد.
و در انتهای هر محتوا از مخاطب تون دعوت کنید که تجربیات خودش رو نسبت به محتوای شما به اشتراک بزارد. این کار باعث میشود یخ مخاطب آب بشه و ارتباط بهتری با محتوای شما بگیرد.
مهارت های لازم برای پیشرفت بلاگری:
1-فن بیان و قدرت حنجره
2-اعتماد به نفس و شجاعت کافی برای جلو دوربین رفتن
3-هنر متقاعد سازی
4-خلاقیت
5-ول نکن بودن(استمرا.تلاش.پشتکار)
نکته مهم:
لزوما درآمد بلاگرها به میزان فالورشون نیست.
بلکه درآمدشون بر اساس میزان اثر گذاری است که روی فالورهاشون دارن تعیین میکنند.
گام هشتم:
مدل درامدی بلاگری:
خب در این بخش به این میرسیم که یک بلاگر از چه روش ها یا مدل ی میتونن کسب درامد داشته باشن.که به اختصار موارد مهم که میتوانند ازشون کسب درامد داشته باشن رو بیان میکنم.
1-همکاری در فروش:بلاگر میتواند با یک برند یا یک تولیدی به صورت مشارکتی همکاری کند و محصولات اون برند یا تولیدی رو در محتوای خودش معرفی کند و از فروش محصول درصد بگیرد.
2-سیستم تبلیغاتی: بلاگر با بالا بردن تعداد فالورهای خودش در شبکه اجتماعی اینستاگرام و اون اثرگذاری که روی مخاطب های خود ایجاد کرده میاد و تبلیغ در پیج ش میگذارد حالا چه به صورت استوری چه بصورت پست ثالت و از این طریق از صاحب برند هزینه رو دریافت میکند.
3-فروش محصول خودش:در گام بعدی بلاگر خودش میاد یک بیزنس راه اندازی یکند به صورت موازی و محصول خودش رو در پیج ش معرفی میکند و کسب درآمد براش رقم میخورد.
4-اینجا وقتی بلاگر یک حوزه تخصصی باشید میتوانید از طریق مشاوره کسب درامد نماید.
نتیجه گیری:
با توجه به مطالب گفته شده د راین مقاله سعی کردیم یک شماتیک کلی از انچه در صنعت بلاگری اتفاق میافتد و یک بلاگر چطوری باید این مسیر رو طی کند و چه طوری میتواتد کسب درامد داشته باشد صحبت کردیم.اما مهمترین نکته که وجود دارد این بلاگر باید آموزش اصولی بلاگری رو دیده باشد که بتواند تمام این تکنیک ها و فرایند ها رو پیاده سازی کند.حال اگر دوست دارید در دوره رایگان آموزش اینستاگرام شرکت کنید کافی رو لینک روبرو کلیک کنید.

درباره احمد مدیری
یک بازاریاب دیجیتال که تمرکزش رو مارکتینگ و استراتژیست پلن های دیجیتال است گه گداری چند خطی هم مینویسم برای درک بهتر داستان و مقاله نویسی چون یک بازاریاب دیجیتال بدون اصلحه نمیمونه
نوشتههای بیشتر از احمد مدیری
دیدگاهتان را بنویسید