جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • دسته بندی
    • دیجیتال مارکتینگ
    • کسب و کار
    • اینستاگرام
  • ahadacademy.ir@gmail.com
0
آکادمی توسعه کسب و کار احاد
  • خانه
  • دسته بندی
    • دیجیتال مارکتینگ
    • کسب و کار
    • اینستاگرام
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
ورود / عضویت

وبلاگ

آکادمی توسعه کسب و کار احاد > وبلاگ آکادمی احاد > آکادمی ها > مشاور کسب وکار سوشال مدیا و 4 مهارت اساسی که آموزش می بینید

مشاور کسب وکار سوشال مدیا و 4 مهارت اساسی که آموزش می بینید

12 دی 1400
ارسال شده توسط ملیحه ابراهیم خانی
آکادمی ها, دیجیتال مارکتینگ, کسب و کار, همه مطالب
مشاور کسب و کار سوشال مدیا-احادآکادمی

فهرست محتوا

  • مشاور کسب وکار سوشال مدیا و 4 مهارت اساسی که آموزش می بینید.
    • مقدمه
    • مشاور کسب وکار سوشال مدیا در شبکه های اجتماعی و مجازی چیست؟
    • مشاور کسب وکار سوشال مدیا یا بیزینس کوچ کیست؟
    • بیزینس کوچ چه کسی است ؟
    • مشاور کسب وکار سوشال مدیا چه کاری انجام می دهد؟
    • مشاور کسب وکار سوشال مدیا چه کمکی به بیزینس ها می کنند؟
    • مزایای استفاده از مشاور کسب وکار سوشال مدیا
    • ۴ مهارت ایاسی که توسط مشاور کسب وکار سوشال مدیا آموزش خواهید دید
      • ۱. شناختن مشتریان
      • ۲. نحوه طراحی محتوا
      • 3. تولید محتوا
      • 4. آنالیز همکاران و رقبا در شبکه های اجتماعی
    • نتیجه گیری:

مشاور کسب وکار سوشال مدیا و 4 مهارت اساسی که آموزش می بینید.

مقدمه

کاربرد مشاور کسب وکار سوشال مدیا

سوشال مدیا یا همان شبکه های اجتماعی

در دنیای امروز که رسانه یا شبکه های اجتماعی به یکی از مهمترین بسترهای بازاریابی در هر زمینه کسب و کار تبدیل شده اند و در تمام دنیا بیش از 3.2 میلیارد عضو در تمامی سوشال ها عضویت دارند.
شاید بازاریابی بتواند در صحبت امری آسان به چشم آید اما در عمل به هیچ عنوان اینگونه نمی باشد.

بسیار روشن و واضح است که بسیاری از کسب و کارها مخصوصا کسب و کارهای کوچک  و  استارت آپ ها، منابع مالی ، نیرو و انرژی لازم برای استخدام تیمی کامل و مجهز در زمینه محتوایی در شبکه های اجتماعی را دارا نباشند.

اما هدف آن را داشته باشد که در زمینه دیجیتال و رسانه های اجتماعی فعالیت کند که با توجه به شرایط گفته شده بالا این امر سخت خواهد شد. و می تواند ضربه سنگینی به آنها وارد نماید.

در این شرایط راه حل کار، استفاده از یک مشاور کسب وکار سوشال مدیا است که بتواند به این مدل بیزینس ها و کارفرمایان کمک کند تا در پیش روی در کسب و کارشان با حضور در شبکه های اجتماعی و دیده شدن بیشتر، بتوانند به فروش بالاتری برسند.

اگر شما نیز فکر راه اندازی کسب و کار خودتان را دارید و یا صاحب بیزینس هستید و تصمیم ورود به دنیای مجازی و استخدام مشاور کسب وکار سوشال مدیا را برای تیم بیزینسی خود دارید، مجموعه موفق وبه نام احاد آکادمی در ارائه خدمات در این زمینه می تواند در این زمینه بیزینس کوچینگ در سوشال اطلاعات لازم را دارا باشید.

که خواندن ادامه این مقاله برای دریافت اطلاعات کافی و مفید به شما پیشنهاد می گردد.

مشاور کسب وکار سوشال مدیا در شبکه های اجتماعی و مجازی چیست؟

در آستانه شروع سال 2020 میلادی مردم و دولت های حکومتی در کل جهان با دو موضوع حیاتی روبرو شدند، شیوع ویروس کرونا و در نتیجه آن رکود بازار اقتصادی بود، که این دو موضوع باعث شد بیش از هر زمان دیگری باعث ایجاد خطر در کسب و کارها شود.

به همین جهت بسیاری از بیزینس ها شاهد افت فروش بودند و در این زمان بود که شبکه های اجتماعی به کمک کسب و کار ها در سراسر جهان آمدند و پنجره ای شدند برای بیشتر دیده شدن مشاغل و نقش پررنگی را در زندگی مردم الخصوص کسب و کارها ایفا کردند.

بطوریکه حتی افرادی که تا قبل این از این شبکه ها استفاده نمی کردند و از خدمات و خریدهای آنلاین استفاده نکرده، و تجربه ای نداشتند، دست به اقدام زدند و خریدهای آنلاین و اینترنتی خود را ثبت کردند.

با توجه به اتفاقات پیش آمده، مردم و بیزینس ها بیشتر احساس کردند که به سمت دنیای مجازی در حال حرکت هستند؛ بصورتی که همه اقشار جامعه نقش شبکه های اجتماعی و دیجیتال را در زندگی خود بیشتر دیدند و در شرایط کنونی و پیش آمده برای حفظ بقاء بیزینس خود و فروش بالاتر در این مسیر قدم گذاشتند.

اگر بخواهیم با دید مثبت به ویروس کرونا نگاه کنیم کوچکترین فایده و اثر مثبتی که این ویروس در زندگی ما داشت همین شرایط جدید و کنونی در زمینه کسب و کارها و بیزنس ها بود.

به گونه ای که باعث ورود خیلی از کسب و کارها به دنیای دیجیتال و کمک به دیده شدن در این رسانه و شناساندن خودشان به مشتریان خود بوده است.

در ادامه مبحث به مزایای استفاده از مشاوره کسب و کار سوشال مدیا نیز خواهیم پرداخت.

تعداد زیادی از بیزینس های آنلاین برای شناساندن خود و معرفی خدماتشان و محصولاتشان از راه های گوناگونی استفاده می کنند که یکی از این مسیرها و روش ها سوشال مدیا یا همان شبکه های اجتماعی است.

سوشال مدیا ها بهترین پنجره برای معرفی کسب و کار ما به مشتریان احتمالی می باشد. زیرا تمام افراد جامعه به آنها دسترس دارند و ارتباطات بالایی از طریق آن ها صورت میپذیرد.

دیگر مزایای استفاده از شبکه های اجتماعی برای ما بسیار واضح و روشن است، از مزایای آنها می توان به در دسترس بودن 24 ساعته، قابلیت مقایسه راحت محصولات با رقبا، خرید با انجام چند کلیک ساده، ارسال محصولات به محل مورد نظر و …. اشاره کرد.

تعداد سوشال مدیال ها در فضای مجازی به وفور می باشد که بعضی از آنها برپایه متن می باشند، مانند: لینکدین و توییتر، و برخی نیز مبتنی بر عکس هستند مثل اینستاگرام و پینترست و برخی دیگر متمرکز بر ویدئو هستند مثل یوتیوب.

اما در ایران و در حال حاضر سوشال هایی همانند اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب و توئیتر رواج دارند و در حال استفاده می باشند.

تمامی این سوشال ها می تواند مانند اهرم در معرفی بیزینستان عمل کند. این چنین معنایی دارد که این سوشال ها بهتر از گذشته بیزینستان را معرفی کنند و نتیجه آن باعث جذب مشتری بیشتر و فروش بیشتر محصولات گردد.

اما سوالی که اینجا پیش می آید این است که چگونه می توان در این سوشال ها عمل کرد و نقش یک مشاور کسب وکار سوشال مدیا در آن چیست؟

مشاور کسب و کار سوشال مدیا-احادآکادمی
مشاور کسب و کار سوشال مدیا-احادآکادمی

مشاور کسب وکار سوشال مدیا یا بیزینس کوچ کیست؟

مشاور کسب وکار سوشال مدیا شخصی است که همانند یک مشاور کارکشته و ارشد در کنار بیزینس شما حضور دارد و کسب و کار شما را کوچ می نماید.

مشاور بیزینسی شبکه های اجتماعی شخصی است که امور مشاوره ای را به کارفرمایان کسب و کاری می دهد، که باعث رشد و درخشش بیزینس در شبکه های اجتماعی شود.

کوچینگ کننده کسب و کارها در اکثر بیزینس ها مانند یک مربی با تجربه عمل می کند که با اعتماد به آن می توانید یکی از بهترین منابع موجود را برای پیشرفت در شبکه های اجتماعی دارا باشید. بیشتر کارفرمایان که به دریافت مشاوره در مورد کسب و کار خود می باشند منابع کمی برای استفاده دارند.

قطعا اینترنت با داشتن کتابهای آنلاین و مقالات الکترونیکی زیاد در مورد چگونگی ایجاد و رشد بیزینس، می تواند منبعی در دسترسی باشد. اما با منحصر به فرد بودن هر کسب و کاری با توصیه های عمومی در اینترنت نمی تواند راه گشا باشد.

استفاده از یک مشاور کسب وکار سوشال مدیا در این امر مهم و برای پیشرفت و رشد رو به صعود کسب و کارتان ضروری می باشد.

اما اینکه مشاور کسب وکار سوشال مدیا کیست؟

نوع فعالیت آن چگونه است؟

چگونه می تواند به کسب و کار شما کمک کند؟  در ادامه به آن می پردازیم.

بیزینس کوچ چه کسی است ؟

مشاور کسب وکار سوشال مدیا، خود معمولا صاحبان مشاغل و کارآفرینان با تجربه ای هستند که با استفاده از تجربیات خود و استعدادی که دارند به دیگر صاحبان مشاغل برای رسیدن به قله موفقیت کمک می کنند.

قطعا اطلاعات و منابع زیادی در مورد چگونگی راه اندازی و تقویت بیزینس ها در دسترس است، اما همه این موارد به صورت عمومی است و تخصصی برای کسب و کار انحصار نیستند.

برای مثال اگر فردی بخواهد یک ساز زدن را بیاموزد، داشتن یک معلم و مربی خیلی راحت تر از خود آموزی می باشد، و یا اگر یک ورزشکار بخواهد ارتقاء مهارت های خود را بالا ببرد استفاده از یک مربی با تجربه و کارآمد الزامی است.

استفاده از مشاوران کسب و کاری در استفاده از شبکه های اجتماعی برای رشد سریع کسب و کارتان می تواند سریعترین راه برای موفقیت می باشد.

مربیان بیزینسی معمولا صاحبان حرفه متخصصی می باشند که می دانند چه قدمی برای موفقیت در بیزینس مفید و لازم است.

مشاور کسب وکار سوشال مدیا با دریافت مبلغی در کنار صاحبان کسب و کار به آنها کمک می کنند تا اهداف خود را دنبال کنند، و آینده خود را پیش بینی و در رسیدن به آن آینده درخشان کمک و همراهشان باشند.

صاحبان کسب کار با در کنار خود داشتن یک مشاور بیزینسی در رسیدن به پاسخ سوالات احتمالی پیش آمده که در مسیر رشد با آن روبرو می شوند، مفید خواهد بود. مشاور بیزینسی می تواند به کارفرما کمک کند تا به بهترین و موثرترین روش موجود مسائل پیش آمده را حل نمایند.

مشاور کسب وکار سوشال مدیا تقریبا مانند یک شریک کاری با تجربه در تیم کاری است که، در تلاش برای رسیدن به موفقیت و رساندن برند خود به درجه بالاتری هستند اینجاست که نقش یک مشاور بیزینسی پررنگ و قابل لمس است.

مشاور کسب وکار سوشال مدیا چه کاری انجام می دهد؟

  • مشاوران کسب و کارها به عنوان یک راهنما و مربی برای پیشرفت کاری ما خدمت رسانی می کنند. و کارفرمایان بیزینس را در زمینه های مهارتی که برای موفقیت و پیشرفت در تجارت خود نیازمند هستند آموزش می دهند.و در مسیر همراهشان خواهند ماند تا پاسخگو سوالات احتمالی و حل چالش های پیش آمده به عنوان منبعی غنی از اطلاعات خدمت رسانی کنند.

 

  • دیگر موردی که یک بیزینس کوچ برای بیزنستان همراه شما خواهد بود کمک در جهت اصلاح اهداف نسبت به تعریف شما و طبقه بندی و بشکه گذاری اهداف، جهت و سمت و سو دادن به تصمیمات تان، و در کل کمک به شما و کسب و کارتان برای رسیدن به قله های موفقیت و ماندن در آن است.

 

  • همانطور که هر بیزینسی خصوصیات مختص به خود را دارد، هر کارفرما نیز نظرات مختص به خود را دارا می باشد که لازم و ضروری است که در مورد آن با مشاور کسب وکار سوشال مدیا گفتگو کند و نوع نگرش خود را با بیزینس کوچ در میان گذارد.

 

  • مشاور بیزینسی شما باید بداند شما در چه سطح فکری درآمدی سیر میکنید و توقعتان از کسب و کار رسیدن به درآمدی قابل قبول برای گذراندن امورات زندگی است یا به چشم درآمد میلیون دلاری به بیزینستان نگاه می کنید.

مشاور کسب و کار سوشال مدیا-احادآکادمی
مشاور کسب و کار سوشال مدیا-احادآکادمی
  • در قدم های بعدی مشاور کسب وکار سوشال مدیا به شما کمک می کند تا در تعیین اهداف مفید و قابل دستیابی جهت و سمت و سو داشته باشید تا بتوانید این اهداف را تعیین کنید.

زیرا این اهداف زیر بنا و محرک موتور شما برای رشد مفید و کارآمد و رسیدن به ویو و چشم اندازی است که در نظر گرفته اید.

زمانی که شما به مجموعه ای از هدف های تعیین شده دست یافتید، مشاور کسب وکار سوشال مدیا به کمک شما می آید تا در کسب و کارتان به طراحی برنامه های عملیاتی و استراتژی ها را پیش بینی و طراحی نمایید.

مشاور کسب وکار سوشال مدیا چه کمکی به بیزینس ها می کنند؟

اغلب مشاوران کسب و کاری در مشاوره هایی که ارائه می دهند دارای توانائی های زیادی است و همه کار هستند، به این صورت که آیا کارفرما قصد دارد یک بیزینس شکست خورده را احیا نماید یا قرار است یک بیزینس موفق را موفق تر نماید.

و یا اینکه می خواهد یک بیزینس کوچک، محلی یا حتی شرکت جهانی و بین المللی را اداره نمایید، این مشاور کسب وکار است که می تواند در تک تک موارد بالا به شما کمک نماید و این یک تصور اشتباه است که مشاور کسب وکار فقط برای کمک به مشاغل و کسب و کارهای متزلزل می تواند کمک باشد.

این در حالی است که کمک به بازگشت بیزینس های متزلزل و دچار مشکل، یکی از مواردی است که مشاور کسب وکار سوشال مدیا میتواند در آن به کارفرما مشاوره دهد، اما مشاوره کاری طیف گسترده ای از خدمات است که می توان از مشاوران کاری برای حل مسائل یا پیشبرد بهتر بهره گرفت و کمک پذیرفت.
مشاوران بیزینسی از راههای زیادی می توانند به مشاغل کمک کنند تا در مسیر ارتقاء قدم بردارند.

مشاور کسب وکار سوشال مدیا از آغاز با ایجاد جلسه ای به کارفرمایان و مالکان در راستای راه اندازی شبکه ها و سوشال های اجتماعی، چگونگی و سیاست های حضور در آنها و مشاوره های اساسی به افراد تولید محتوا و نظارت کامل بر نحوه کارکرد آنها به بیزینس ها کمک مفید و موثری بنمایند.

اینکه در دنیای شبکه های اجتماعی چه اتفاقی می افتد و کسب و کار شما با چه سیاستی باید در این فضا حضور پیدا کنند را یک مشاور کسب وکار سوشال مدیا می تواند به کارفرمایان که در مسیر رشد به چالش برخورد کرده اند، کمک کند.

چون این مشاوران هستند که می دانند چگونه می توان بیزینس خود را به سطح بالاتر رساند.

مزایای استفاده از مشاور کسب وکار سوشال مدیا

یکی از روش های جذاب و نوین برای رونق بخشیدن به کسب و کارها و بیزینس ها استفاده از شبکه های اجتماعی یا سوشال مدیا ها هستند.

توییتر،فیسبوک، اینستاگرام، پینترست سوشال مدیا هایی هستند که می تواند راهی برای بخشیدن رونق به کسب و کارها می باشد. این مسیر می تواند باعث تمایز شما از سایر رقبا شود و مشتریان زیادی را به سمت شما سرازیر کند.

اگر شما قصد تبلیغات در این شبکها را نداشته باشید، بهترین حُسن استفاده از این شبکه ها رایگان بودن فعالیت در آنها است و به مشاغل این فرصت را می دهد، تا بازاریابی و فروش داشته باشند.

مشاور کسب وکار سوشال مدیا بعد از جمع آوری اطلاعات کافی از بیزینستان به ارائه راهکارهای خود در جهت پیشرفت تجارت شما استراتژی لازم را ارائه می دهد. و خود نیز مثل شریکی دلسوز همراه کسب و کار شما خواهد ماند.

در زمینه فعالیت و حضور در شبکه های اجتماعی منبع های آموزشی زیادی وجود دارد، که مشاور کسب وکار سوشال مدیا در طول مسیر آهسته و پیوسته این مطالب را به تیم تولید محتوا بیزینس ها آموزش می دهند.

که تیم تولید محتوا با این آموزش ها به تولید بهتر محتوا بپردازند و حضور قوی تری را در سوشال ها و نهایتا افزایش فروش از این کانال را پیدا می کنند.

۴ مهارت ایاسی که توسط مشاور کسب وکار سوشال مدیا آموزش خواهید دید

در ادامه به ۴ مهارت اصلی در بیزینس که مشاوران به تیم تولید محتوا می اموزند را خواهیم داشت و هرکدام به مختصر باز می شوند:

۱. شناختن مشتریان

وقتی صاحبان کار در مورد مشتریان احتمالی خود شناخت کافی داشته باشند، در ادامه راه یعنی مسیر تولید محتوا و ایده های تولید محتوا در سوشال ها برای انتشار اصولی اقدام کرده و همان چیزی را در اختیار مشتریان قرار می دهند ک جذاب آنها باشد و تحت تاثیر قرار گیرند،که نتیجه آن به فروش بیشتر ختم گردد.

۲. نحوه طراحی محتوا

مشاور کسب وکار سوشال مدیا در کنار مجموعه تولید محتوا و همچنین نظارت کننده کار مجموعه می توانند مشاوره و راهنمائی لازم را به تیم تولید محتوا برای تهیه و طراحی محتوا های بصری را بدهند.

که در راستای این مشاوره می توان به روانشناسی رنگ ها و تولید محتوای کاربر پسند اشاره نمود، که باعث خروجی بهتر برای بیزینس ها نمود.

3. تولید محتوا

تولید محتوا بحث قابل توجه و بسیار مهمی است، که توجه زیادی در بیزینس ها به آن توجه نشده است. ولی اگر بصورت اصولی به این مبحث توجه گردد بیزینستان به جایگاه بالاتری در شبکه های اجتماعی خواهد رسید.

اگر بخواهیم به صورت واضح تری این موضوع را مورد بحث قرار دهیم باید به این مورد بپردازیم که به همان صورت که در دهه 40 که به تازگی تبلیغات تلویزیونی شروع و رو به رشد بود حتی ساده ترین نوع این تبلیغات که از کیفیت کمتری هم برخوردار بود نیز اما نتیجه خوبی می گرفت.

اما در دوره کنونی بعد از گذشت 50 سال از آن سال ها و پیشرفت رسانه ها و ظهور شبکه های سوشال مدیا متعدد نحوه تولید تبلیغات و محتوای آن نیز با پیشرفت های چشمگیری روبرو شده اند و اهمیت محتوا نیز به روشنی قابل لمس می باشد.

4. آنالیز همکاران و رقبا در شبکه های اجتماعی

مشاور کسب وکار سوشال مدیا با آنالیز دقیق رقیبانتان توانایی آن را دارند، برنامه کاملی به محتوا نویسان ارائه دهند تا نتایج فوق العاده ای کسب نمایید.

– موارد عنوان شده با کمک های بسیار مهم به هر کسب و کاری است که باعث رشد و پیشرفت در بیزینس می گردد و پلهای ترقی در آن است.

نتیجه گیری:

حُسن ختام این مقاله لیستی است که در آن نام افراد مشهوری از کارآفرینان آورده شده که در کنار پیشرفت در کار خود مشاور کسب وکار سوشال مدیا داشته اند:

شاید تعجب کنید که بدانید تعداد زیادی از مشهورترین و معروفترین و موفق ترین صاحبان بیزینسی دنیا برای کمک در مسیر اهداف خود، در برخی موارد به مشاور کسب وکار سوشال مدیا یا همان بیزینس کوچ ها اعتماد کرده اند و از راهنمائی های آنها بهره برده اند.

اریک اشمیت، اولین فرد این لیست مدیر عامل سابق گوگل می باشد که در مصاحبات خود گفته بود همراه داشتن مشاور کسب وکار بهترین تصمیمی بوده است که برای بیزینس خود تا الان گرفته است.

او عنوان کرده است که در ابتدای کار خود اصرارها سبب شد تا او تصمیم بگیرد که به فکر مشاور بیزینسی بیفتد و اقدام نماید. اشمیت در مصاحبه ای که با مجله Fortune انجام داده است می گوید ” همه به مشاور بیزینسی نیازمند هستند”

از دیگر کارآفرینان و مدیران مشهور در زمینه بیزینس که مشاور کسب وکار سوشال مدیا داشته اند می توان به بیل گیتس و استیو جابز اشاره کرد.

با مثال های بالا از افراد مشهور و به نام در حوزه بیزینس می توان به این نتیجه رسید که با اندک هزینه ای در این مورد و  اهمیت مشاور کسب وکار سوشال مدیا در بیزینس ها رسید

و دانست رسیدن به مدارج بالا در هر کسب و کاری نیازمند همراه داشتن یک فرد دلسوز، آگاه، متخصص و حرفه ای است که بتواند ما را در رسیدن به اهداف یاری رساند.

اگر سوالی در این خصوص دارید هم می توانید از طریق بخش تماس با ما بپرسید و یا از طریق دایرکت پیج اینستاگرامی آکادمی توسعه دیجیتال احاد با ما  اینستاگرام آحاد آکادمی همراه باشید.

برچسب ها: آکادمی احاداحاد آکادمیمشاورمشاور کسب و کار آنلاین مشهدمشاوره شغلیمشاوره کسب و کار آنلاینمشاوره کسب و کار مشهد
جدیدتر مشاور کسب و کار چیست؟
قبلی مشاور کسب وکار استارتاپی و 10 مورد از موارد مشاوره در این زمینه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آکادمی ها
  • اینستاگرام
  • تبلیغات
  • دیجیتال مارکتینگ
  • کسب و کار
  • همه مطالب
برچسب‌ها
hashtag آموزش اینستاگرام آکادمی آکادمی احاد اتراتژی احاد آکادمی احاد آکادمی احادآکادمی استراتژی اکادمی احاد ایده پردازی اینسایت پیج اینستاگرام اینستاگرام افراد موفق اینستاگرام مارکتینگ بازاریابی اینستاگرام بازاریابی دیجیتال بلاگر بلاگری خلاقیت دوره اینستاگرام دیجیتال،مارکتینگ دیجیتال مارکتینگ دیجیتال کارکتینگ ذهن ثروتمند شبکه های اجتماعی صفحه تجاری مارکتینگ مشاغل سنتی مشاور مشاور،کسب،و،کار مشاور،کسب،و،کار،خانگی مشاور،کسب،و،کار،مشهد مشاوره مشاوره شغلی مشاوره کسب و کار آنلاین مشاوره کسب و کار مشهد مشاور کسب و کار آنلاین مشهد هزینه،مشاور،کسب،و،کار پیج اینستاگرام کسب،و،کار کسب،کار کسب و کار کسب و کار خانگی کپشن
  • Popular
  • Recent
  • Comments
پشتیبانی

آکادمی توسعه کسب و کار دیجیتال احاد

آکادمی توسعه کسب و کار دیجیتال احاد در زمینه توسعه و رشد کسب و کارها در بستر فضای مجازی فعالیت می کند

  • مشهد، خیابان سنایی
  • 09981552040
  • ahadacademy.ir@gmail.com
خبرنامه

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.

دسترسی سریع
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دوره ها
© 1400. تمام حقوق محتوا و دوره ها برای آکادمی توسعه کسب و کار دیجیتال احاد محفوظ است - آکادمی احاد
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://ahadacademy.ir/?p=3249
ورود به سایت ×

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ورود با رمز عبور یکبار مصرف
ورود با واتساپ
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)
حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)
بازگشت به ورود

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:30)
بازگشت به ورود
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) ایران
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
لیست علاقه مندی ها 0
صفحه لیست علاقه مندی را باز کنید به خرید ادامه دهید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.